Som om min historie ikke fantes - Marius Kolbenstvedt

Arrangementsinformasjon
Default file 1489104315

Som om historien min ikke fantes

Fortellerfestivalen utlyste i 2016 i samarbeid med Foreningen !les en konkurranse om å utvikle en muntlig fortellerforestilling inspirert av bøkene nominert til årets Ungdommens kritikerpris.

Vinneren ble scenekunstneren Marius Kolbenstvedt med fortellingen Som om historien min ikke fantes, basert på Vigdis Hjorths bok Arv og miljø.


Han løfter frem fortellingen om å finne kraften som skal til for å reise seg etter et vedvarende fall og transformeres fra offer til frontkjemper i eget liv. Forestillingen kan dessuten sees som en prolog til Skygger av tvil som vises klokken 19.30 samme dag.


Vigdis Hjorth balanserer i Arv og miljø det rasende og det reflekterende, det voldsomme og det vakre. Den individuelle tragedien speiles i globale tragedier. Den langsomme og smertefulle subjektive gjenreisningen virvles inn i en organisk litterær malstrøm og belyses av Ibsen, Ditlevsen, Vinterberg og Kirkegaard. Av Freud og Jung. Av Abramovic, Barthes og balkankrigene.


Fortellerfestivalen viser det ypperste av nasjonal og internasjonal muntlig fortellerkunst. Fra myter, sagn og eventyr, jeg-fortellinger, akademiske, abstrakte, musikalske, poetiske og rytmiske utrykk. Fortellerfestivalen presenterer muntlige fortellere i alle støpninger; diktere, slampoeter, beatboxere, skuespillere, scenekunstnere og samfunnsdebattanter.

fortellerfestivalen
fortellerkunst
storytelling
sentralen
ff2017

Ansvarsfraskrivelse

Fortellerfestivalen er ikke forpliktet til å refundere kjøpt billett eller erstatte tapt billett.

Med forbehold om trykkfeil og endring i programmet.

Ved avlysning av arrangement, står Fortellerfestivalen ikke ansvarlig for å refundere billetten men er pliktig til å erstatte det avlyste arrangementet med et lignende alternativ.

Ved forsinket ankomst refunderes billetten ikke.