Festivalpass

Arrangementsinformasjon
Default 13268059 1142565939133505 8077478668850501340 o

Kjøp festivalpass til Fortellerfestivalen 2017 – årets fineste opplevelsesgave.


10 fortellerforestillinger til en tusing!

 -sparer du mer enn -40% av ordinærprisen!

NB! Festivalpasset gjelder ikke forestillingen EUFEMIA OG ENGLEFJERT og ikke Workshop med Katrice Horsley.

23.-26. mars 2017 på Sentralen i Oslo. 


Årets tema er JEG TROR / SKYGGER AV TVIL. Hva tror du på? Å bli den beste utgaven av deg selv? Kunsten? Gud? Magefølelsen? Ingenting? Tviler du?

Vi byr på skamløs humor og dypt alvor, kort vei til selvutvikling og samfunnsaktuelle temaer innen ulike fortellersjangre. Tung og lett labb.

Det endelige programmet lanseres fredag den 20. januar. Blant dem som er med er komiker og forteller Soula Notos fra Nederland, Nordens første kvinnelige imam,  Sherin Khankan, og ikke minst den beste fortelleren vi har i Norge for tiden, Heidi Dahlsveen, som har premiere på en musikalsk fortellerforestilling. Den har fått tittelen "23.27" og er laget i samarbeid med komponisten Tze Yeung Ho og musikeren Andreas Angell.  

Samarbeidspartnere: 

Norsk kulturråd, Fond for utøvende kunstnere, Fritt Ord, Ny Musikks Komponistgruppe, Oslo Kommune, Skuespillersenteret, Foreningen Les!

****

Fortellerfestivalen viser det ypperste av nasjonal og internasjonal muntlig fortellerkunst. Fra myter, sagn og eventyr, jeg-fortellinger, akademiske, abstrakte, musikalske, poetiske og rytmiske utrykk. Fortellerfestivalen presenterer muntlige fortellere i alle støpninger; diktere, slampoeter, beatboxere, skuespillere, scenekunstnere og samfunnsdebattanter.

forteller
fortellerfestivalen
teater
fortellerkunst
historiefortelling
festival

Ansvarsfraskrivelse

Fortellerfestivalen er ikke forpliktet til å refundere kjøpt billett eller erstatte tapt billett.

Med forbehold om trykkfeil og endring i programmet.

Ved avlysning av arrangement, står Fortellerfestivalen ikke ansvarlig for å refundere billetten men er pliktig til å erstatte det avlyste arrangementet med et lignende alternativ.

Ved forsinket ankomst refunderes billetten ikke.